O NAMA

RONNOR laboratorija beograd

RONNOR Laboratorija

Nastavlja rad laboratorije 3B Inženjering koja je započela aktivnosti ispitivanja davne 1997. godine, a prvu akreditaciju stekla 2005. godine.

Kao rezultat promena u vlasničkoj strukturi i organizacionih transformacija firme 3B Inženjering d.o.o. doneta je odluka da se rad laboratorije nastavi kroz novoakreditovanu laboratoriju firme RONNOR d.o.o.

RONNOR - Laboratorija za ispitivanje je nezavisan deo privrednog društva RONNOR d.o.o. koje svojim korisnicima pruža usluge ispitivanja instalacija za razvod i distrubuciju vode i vazduha, grejnih i rashladnih sistema, vazdušne propustljivosti stanova i prolaza toplote u građevinskim konstrukcijama, na osnovu usvojenih nacionalnih i međunarodnih standarda, a prema definisanom obimu akreditacije.

Vlasnička i organizaciona struktura, kao i usvojeni kodeks stručnosti i profesionalnosti zaposlenih, u potpunosti obezbeđuju nepristrasnost i poverenje u rad RONNOR-a, kao i svakog njenog dela ponaosob.

RONNOR logo

Vizija

Naša vizija je da se primenom čiste energije menja svet na bolje, unapređujući ekonomiju, bezbednost i životnu sredinu - radi nas, naše dece i budućih generacija.

RONNOR logo

Misija

Naša misija je da menjamo jednu po jednu zgradu u svetu pomažući donosiocima odluka da implementiraju rešenja za energetsku efikasnost i obnovljivu energiju u svoje poslovne objekte.

RONNOR logo

Vrednosti

  • Integritet je temelj na kome se gradi reputacija izuzetnosti laboratorije RONNOR. Naša saradnja sa radnicima i klijentima u duhu otvorenosti, korektnosti i zdravih moralnih principa otvara put za trajne i uspešne lične i profesionalne odnose.

  • Kvalitet je očigledan kada se posao obavlja uz temeljnu pripremu, uz obraćanje pažnje na detalje i uz pravilnu primenu znanja i procedura.

  • Doslednost u kvalitetu se održava, cilj je izvrsnost u svim našim aktivnostima. Naše pridržavanje proverenoj inženjerskoj praksi i principima je zaštitni znak naše laboratorije.